Spoštovani učitelji, starši in učenci!

Z veseljem vas obveščamo, da je tudi na naši šoli na voljo dostop do Office 365 A1 in A3 licenc za izobraževanje. Učenci in šolski delavci naše šole imajo s tem možnost brezplačne namestitve programov Word, Excel, PowerPoint in drugih iz zbirke Office na kar 5 naprav. Omogočili smo tudi dostop do digitalne shrambe OneDrive v velikosti 1TB.

Vsi, ki želite dostop do brezplačnih storitev, morate najprej opraviti prvo prijavo na spletni strani http://o365.arnes.si z istim uporabniškim imenom in geslom kot se prijavljate v spletne učilnice. Tukaj vam sistem dodeli licenco A1, ki vključuje uporabo Office programov na spletu.
Tisti, ki želite Office programe uporabljati tudi v namizni verziji, po uspešni prijavi pošljite e-pošto na naslov nejc.premrn@os-sturje.si, da vam dodelimo licenco A3 za uporabo programov, saj je število teh licenc omejeno.

Uporabniku upravičenost do licenc poteče s prenehanjem šolanja na naši šoli (konec 9. razreda, prestop na drugo šolo, predčasno prenehanje šolanja na naši šoli). Takrat se uporabniku odvzamejo licence in uporabniško ime, vsebine uporabnika pa se brišejo.

Vedeti pa morate naslednje: šola ne odgovarja za morebitno izgubo podatkov ali dokumentov v oblaku med uporabo ali ob prenehanju uporabe servisa Office 365!

Nejc Premrn,
računalničar

Dostopnost