Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Od ponedeljka, 16. 3. 2020, in do nadaljnjega, bo zaradi zaprtja šole pouk potekal na daljavo. To pomeni, da bodo učenci učno snov usvajali in utrjevali preko spletne strani šole in v stiku z učitelji po službenih elektronskih naslovih.

Kako do učne snovi

Na spletni strani šole bo v zgornjem meniju zavihek Pouk na daljavo. Odprejo se  posamezni razredi, pod posameznim razredom pa oddelek. Pod oddelkom se (na predmetni stopnji) odprejo tudi posamezni predmeti.

Tukaj boste našli naloge, ki so jih za vas pripravili učitelji. Po njihovih navodilih predelajte učno snov ali rešujte posamezne naloge. Vse zapise, rešitve, odgovore zapisujte v svoje zvezke pri posameznem predmetu. Vse izdelke o svojem delu boste prinesli s seboj, ko se bo šola ponovno odprla. Skupaj z učitelji jih boste pregledali.

Učitelji vam bodo na voljo vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro. Z njimi se lahko pogovarjate po službeni elektronski pošti. Naslovi vseh so na spletni strani šole (O šoli, Strokovni delavci).

Starši boste otrokom seveda v pomoč. Predvsem tisti, ki imate otroke v prvi triadi. Tudi vi lahko stopite v stik z učitelji na njihov elektronski naslov v času, ki vam je na voljo.

Staršem učencev 1. in 2. razreda matične šole sporočamo, da v avli šole lahko prevzamejo delovne zvezke, ki so jih otroci imeli v šoli in jih bodo potrebovali pri učenju na daljavo.

Učenci, ki imate ure individualne učne pomoči po izdanih odločbah, boste lahko reševali naloge, ki jih bodo za vas pripravile učiteljice, ki te ure izvajajo.

Preko elektronske pošte vzpostavite z njimi stik sami ali s starši.

Učitelji bodo naloge za svoj predmet od ponedeljka dalje postopoma prilagali v zavihke.

Za kakršnekoli druge informacije sva vam na voljo tudi ravnateljica in pomočnica ravnateljice.

V želji, da ostanemo zdravi in se čim prej spet srečamo, vas lepo pozdravljam.

Lea Vidmar, ravnateljica

Dostopnost