Šola v naravi 4. dan

Dopoldan smo preživeli ob morju in na bazenu. Ena skupina se je odpravila v gozd, ena na raziskovanje morske obale in ena se je pomerila v morski tomboli. Popoldan smo namenili igram v bazenu, večer pa izkoristili za različne športne dejavnosti. Jutri nas čaka se nekaj morskih užitkov, v Ajdovščini pa bomo predvidoma ob 13:30. Adijo, Debeli rtič, imeli smo se prečudovito!

Šola v naravi 3. dan

Razgreto jutro smo ohladili z dopoldanskim treningom plavanja. Takoj zatem smo se naučili pripraviti istrske fritle-miške. Pri tem sta nas vodili prijazni gospe iz Kort nad Izolo. 

Po kosilu smo se odpravili na raziskovanje morske obale in odkrivali gozdne poti. Takoj zatem je bil že čas za nogometno tekmo, ki smo jo zavzeto spremljali in zraven močno navijali. Po dramatičnem zaključku je sledil skok v morje in bazen, po večerji pa športne igre in večerni ples Rtič ima talent. Utrujeni od vseh dogodkov smo sladko zaspali.

Šola v naravi 1. dan

Ob prihodu na Debeli rtič, smo se najprej odpravili na raziskovanje okolice. Prva aktivnost je bila lov na zaklad. Popoldan smo preverili temperaturo morja, učitelji pa so preverili tudi nase plavalne sposobnosti. Po večerji smo se odpravili na večerno zabavo z naslovom Najbolj odštekan stil.

Naša vizija

Naše poglavitno poslanstvo je kakovostno vzgojno izobraževalno delo.
Prednostna naloga pa skrb za dobre medosebne odnose
na vseh ravneh (učenci, starši, učitelji)
z željo, da bi se vsakdo med nami dobro počutil.

 

 

 

 

 

 


 

 

Dostopnost