HURA, POČITNICE!

Dragi učenke in učenci!

Vsi, ki delamo na šoli, vam želimo, da bi se naužili brezskrbnih počitniških dni.
Da bi prebrali dobro knjigo, da bi se imeli lepo ob morju, na deželi ali v planinah.
Zopet se vidimo… čez čas… do takrat pa: HURA, POČITNICE!

Spoštovani starši!
Hvala za vaše sodelovanje in skrb za otroke, ki smo si jo delili. Tudi vam miren in prijeten dopust.

Kolektiv OŠ Šturje

ZADNJI ŠOLSKI DAN

Učenke in učenci so si ogledali predstavo ob dnevu državnosti. Vi si jo lahko ogledate tukaj. Nato je ravnateljica v telovadnici razglasila učence, ki so s svojim delom in dosežki zastopali šolo na različnih državnih in mednarodnih tekmovanjih in dosegli zlata priznanja. Učenci so prejeli simbolično nagrado.

Šola v naravi 4. dan

Dopoldan smo preživeli ob morju in na bazenu. Ena skupina se je odpravila v gozd, ena na raziskovanje morske obale in ena se je pomerila v morski tomboli. Popoldan smo namenili igram v bazenu, večer pa izkoristili za različne športne dejavnosti. Jutri nas čaka se nekaj morskih užitkov, v Ajdovščini pa bomo predvidoma ob 13:30. Adijo, Debeli rtič, imeli smo se prečudovito!

Šola v naravi 3. dan

Razgreto jutro smo ohladili z dopoldanskim treningom plavanja. Takoj zatem smo se naučili pripraviti istrske fritle-miške. Pri tem sta nas vodili prijazni gospe iz Kort nad Izolo. 

Po kosilu smo se odpravili na raziskovanje morske obale in odkrivali gozdne poti. Takoj zatem je bil že čas za nogometno tekmo, ki smo jo zavzeto spremljali in zraven močno navijali. Po dramatičnem zaključku je sledil skok v morje in bazen, po večerji pa športne igre in večerni ples Rtič ima talent. Utrujeni od vseh dogodkov smo sladko zaspali.

Naša vizija

Naše poglavitno poslanstvo je kakovostno vzgojno izobraževalno delo.
Prednostna naloga pa skrb za dobre medosebne odnose
na vseh ravneh (učenci, starši, učitelji)
z željo, da bi se vsakdo med nami dobro počutil.

 

 

 

 

 

 


 

 

Dostopnost