Dobrodelni mednarodni likovni natečaj z naslovom PLAKAT MIRU poteka po celem svetu pod okriljem organizacije Lions klub.

Lions klub Zemono vsako leto ponudi vsem šolam iz ajdovske in vipavske občine sodelovanje na natečaju, na katerega se zaradi pomembnega sporočila in širšega pomena akcije prav radi odzovemo tudi na OŠ Šturje Ajdovščina.

V lanskem in tekočem letu so nas na natečaju, ki je zaradi trenutnih razmer potekal brez prireditve v živo, zelo uspešno zastopale učenke izbirnega predmeta likovno snovanje.

Zmagovalno delo na regijski ravni je v preteklem letu prispevala Taja Curk.

Nagrado za zmagovalno delo v letu 2021 pa je prejela Mia Pirc, ki se je s svojim delom uvrstila tudi med 21 državnih finalistov, za kar ji lahko še posebej čestitamo!

Čestitke si zaslužijo tudi prejemnice priznanj v letu 2020 in 2021: Taja Curk, Sara Lavrenčič, Vida Černe, Eva Mavrič Novak, Dominika Kodele, Eli Verč, Tara Ličen in Karolina Jamšek.

Čestitke in iskrena zahvala tudi organizaciji Lions klub Zemono in njenemu predstavniku, g. Ediju Batagelju, ki skrbi, da natečaj vsako leto znova združi vse naše okoliške šole. Hvaležni smo za ves vaš trud!

Več informacij o dobrodelni organizaciji Lions klub Zemono je na voljo na:

Spletna stran: http://lc-zemono.si/

Facebook profil: https://www.facebook.com/LionsKlubZemono

Dostopnost