POLFINALE KOŠARKARSKEGA SUPERŠOLARJA ZA STAREJŠE UČENCE IN UČENKE

V sredo, 13.2. se je odvijalo polfinalno državno košarkarsko tekmovanje za starejše učence in učenke. Na naši šoli se je odvijalo polfinalno tekmovanje za dečke.  Naj povem, da je polfinalni nastop za naše košarkarje največji uspeh do sedaj, saj se nobena moštvena ekipa ni uspela prebiti tako daleč v izločilne boje. Žal se  kljub borbeni predstavi in trudu našim košarkarjem ni uspelo prebiti v nadaljnje tekmovanje, saj so morali priznati premoč tako ekipi iz OŠ Dobravlje ter ekipi  OŠ Vrhovci iz Ljubljane.

Dekleta so imela svoj polfinalni nastop na OŠ Stražišče. Z veseljem sporočamo, da jim je uspel veliki met, saj so si z dvema zmagama uspela priboriti nastop v velikem finalu. V prvi tekmo so premagale vrstnice iz OŠ Draga Bajca Vipava, v drugi pa kljub bučnemu domačemu vzdušju, ki je bil naklonjen košarkaricam iz Stražišča, uspele premagati tudi domačo ekipo. Veselje po turnirju je bilo zato nepopisno.

Z to zmago so prišle med 3 najboljše ekipe v Sloveniji. Katera žlahtna kovina jih bo krasila pa bo pokazal finalni turnir.

Vsem košarkarjem in košarkaricam za svoje nastope čestitamo.

Ta vnos je bil objavljen v Dosežki učencev in učenk. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje zaprto.