ZAKLJUČEK PROJEKTA “KAJ ZMOREM JAZ, KAJ ZMOREŠ TI, KAJ ZMOREMO SKUPAJ MI?”

OŠ Šturje Ajdovščina je skupaj s Centrom za izobraževanje, rahabilitacijo in usposabljanje Vipava že peto leto sodelovala v projektu »Kaj zmorem jaz, kaj zmoreš ti, kaj zmoremo skupaj mi?«
Učenke šestega razreda z naše šole so se enkrat mesečno srečevale z otroki iz CIRIUS-a. Skupaj smo raziskovali samega sebe in druge, razvijali ustvarjalnost, domišljijo in tkali prijateljske vezi. Tudi letos nam je uspelo uresničiti končni cilj projekta. Na skupnih druženjih smo ustvarili tri lesene igralne površine in nanje narisali družabne igre: človek ne jezi se, tri v vrsto in mlinček.
Letošnja skupna srečanja smo zaključili v ponedeljek, 12. 6. 2017, v Lanthierijevem parku v Vipavi s kulturno prireditvijo. Program je povezovala Lucija Praček. Pozdravni nagovor sta imeli ravnateljica CIRIUS-a ga. Kristina Bratina in ravnateljica OŠ Šturje ga. Lea Vidmar. Prireditev so z recitalom, glasbenima in plesnimi točkami polepšali učenci in učenke CIRIUS-a Vipava ter naša dekleta. Vodja projekta ga. Lilijana Lazar in predstavnik Občine Vipava g. Jože Papež sta skupaj prerezala trak in tako otvorila igralne površine, ki sedaj krasijo Lanthierijev park in vabijo obiskovalce, da se pridejo v poletnih mesecih poigrat. Druženje smo zaključili ob sladoledu, klepetu in prijetni glasbi.

Ksenija Švara Trampuž

Ta vnos je bil objavljen v Zgodilo se je. Zaznamek za trajno povezavo.

Komentiranje zaprto.